KOMKOMMERS
MET KWALITEIT!

VERPAKKEN

Verpakken wat de afnemer wenst …

Verpakken en sorteren vindt dagelijks plaats in verschillende verpakkingen, afhankelijk wat onze klanten wensen. Om zo efficiënt mogelijk te werken hebben wij voor het sorteren van de komkommers zoveel mogelijk gemechaniseerd en geautomatiseerd.

De komkommers worden geoogst in kisten. Bij de sorteermachine worden deze door een robot geleegd. Vervolgens worden afwijkende komkommers eruit gehaald en machinaal op gewicht gesorteerd waarna ze door de inpakrobot en onze medewerkers worden verpakt en ingepakt.

 

Het product wordt verpakt conform de kwaliteitsvoorschriften van Kompany, onze afzetorganisatie, KCB (Nederlandse keuringsdienst) en GLOBALGAP.

GLOBALGAP vereist dat we ons strikt houden aan hygiëne procedures en dat het product wordt gecontroleerd op residu, daarmee is onze kwaliteit gegarandeerd! Maar daar hebben we het niet bij gelaten, zo zijn onze producten volledig traceerbaar in de handelsketen, dankzij een unieke productcodering.

Door onze bedrijfsgrootte en de vergaande automatisering en mechanisering, kunnen we snel en flexibel inspelen op grote orders.